لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :4
بازدید دیروز :0
کل بازدید :67907
تعداد کل یاداشته ها : 569
03/12/1
12:1 ع

یکی از عمده ترین و مهم ترین مواد غذایی مردم طولانی عمر منطقه ای در هیمالیا به نام هونزا ولی زرد الو می باشد.

این میوه سرشار از کاروتنوئید است . کاروتنوئید نوعی آنتی اکسیدان است که مانع از بروز بیماری های قلبی می شود. کلسترول بد خون را کاهش می دهد و از عوامل ضد سرطانی به حساب می آید. در پزشکی چین باستان ، زرد آلو به عنوان احیا کننده مایعات بدن و زهر زدا مورد توجه بوده است. این میوه نقش اساسی در سرکوب تشنگی دارد.

مغز موجود در هسته این میوه نیز برای سلامتی بسیار مفید است. تنظیم سیستم تنفسی و تخفیف سرفه از تاثیرات مثبت این قسمت میوه است.

در پایان اکیدا توصیه میشود که روزانه بیش از 5 عدد از مغز میوه زرد الو را مصرف نکنید


  
  

همه می‌دانند که زندگی ناسالم و برخی عادات بد نظیر سیگار کشیدن، روند پیری را تسریع می کند اما باید گفت علاوه بر این موارد، برخی پیامد‌های زندگی ماشینی نیز به این امر دامن می‌زند.

محققان 5 فاکتور را به عنوان کاتالیزور پیری بر‌می‌شمارند:

رژیم غذایی نامناسب: وقتی غذا‌های آماده، چرب، فراوری شده، سرخ شده و شیرین مصرف شود در واقع بدن خود را برای پذیرایی از پیری زود هنگام آماده می‌کند.

این در حالی است که رژیم غذایی باید سرشار از مواد غذایی طبیعی با رنگ‌های تند، میوه، سبزیجات و پروتئین باشد. توجه داشته باشید که امروزه حتی لبنیات هم با مواد نگه دارنده و پر چرب عرضه می‌شود و باید در هنگام خریداری آنها این موضوع را مد نظر قرار دهید.

غم و غصه: ناراحتی و افسردگی نه تنها بر روحیه تاثیر می‌گذارد، بلکه سلامت جسمی را نیز تحلیل می‌برد. به گفته محققان، انسان‌های افسرده دو برابر بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارند.

ورزش نکردن: اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که در طول هفته فعالیت بدنی منظمی ندارید، زودتر از سایر هم سن و سالان خود که به طور منظم ورزش می‌کنند به استقبال پیری می‌روید. بدن چاق و ورزش نکرده محل مناسبی برای هجوم بیماری‌هاست.

ورزش از هر نوعی از پیاده‌روی گرفته تا شنا و کوهنوردی، متابولیسم بدن را تقویت کرده و روند سوختن کالری و چربی‌ها را تسریع می‌کند. شما می‌توانید با سلاح ورزش به جنگ پیری بروید.

استرس: اعصاب تحریک شده و آسیب پذیر، قاتل جوانی است. هرچه می‌توانید استرس را از خود دور کرده و به سمت آرامش حرکت کنید. در طول روز اگر فرصتی 15 دقیقه‌ای به دست آوردید، چرت بزنید و برای 5 دقیقه هم که شده چشمان خود را ببندید و به موضوعات آرامش‌بخش فکر کنید.

کم خوابی: بی‌خوابی یا کم خوابی از جمله عواملی است که پیر شدن سلول‌ها را تشدید می کند. پس از 3 شب کم‌‌خوابی، سیستم ایمنی بدن تا 60 ‌‌درصد تحلیل می‌رود.


  
  

نوشیدنی جدیدی در کره شمالی تولید شده است که می تواند تکثیر سلول های مغز را چند برابر کند و مانع پیری پوست شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این نوشیدنی جدید که خواص ضد اکسیدشدگی دارد در بردارنده شصت نوع ریزعنصر است که از بیش از سی نوع گیاه بدست آمده است.

این ماده نوشیدنی با خواص بازدارندگی و درمانی خود از طریق تکثیر سلولهای مغز، توانایی های ذهنی را بهبود می دهد.

این ماده می تواند چین و چروک پوست و لکه های پوستی را از بین ببرد و از بیماری های قلبی پیشگیری کند.

بر اساس ادعای مقامات کره شمالی این نوشیدنی معجزه آور ماه قبل در نمایشگاه تجاری پیونگ یانگ با استقبال شرکت های تجاری چینی و آلمانی روبرو شد.


  
  

 پیشگیری از سرطان، از بین بردن رادیکال‌های آزاد، شادابی و طراوت پوست و خاصیت ضد پیری را از خواص گردو است.. 
گردو در گروه مواد غذایی متفرقه و یا در گروه آجیل دسته‌بندی می‌شود. 
معمولا هر یک قاشق سوپ‌خوری گردو معادل 15 گرم وزن دارد که خود یک واحد غذایی محسوب می‌شود، بنابراین روزانه مصرف 1 تا 2 واحد غذایی گردو توصیه می‌شود. 
هر یک صد گرم گردو دارای 18 گرم کربوهیدرات، 14 گرم پروتئین، 61 درصد چربی غیراشباع،‌ 640 کیلوکالری انرژی، 4 گرم فیبرغذایی، 360 میلی گرم فسفر، 2/5 میلی گرم آهن، 500 میلی گرم پتاسیم و 20 میلی گرم ویتامین E است. 
کربوهیدرات موجود در گردو بصورت قند پیچیده است که قند خون را به سرعت افزایش نمی‌دهد.  اسیدهای چرب موجود در گردو از اسیدهای چرب مفید و مناسب و گیاهی است که می‌تواند در تنظیم کلسترول  بدن نقش داشته باشد. 
گردو با دارا بودن 20 میلی گرم ویتامین E در هر یک صد گرم، نقش آنتی اکسیدانی بسیار قوی در بدن ایفا می‌کند.
نقیایی پیشگیری از سرطان، از بین بردن رادیکال‌های آزاد، شادابی و طراوت پوست و خاصیت ضد پیری را از خواص گردو بر شمرد. 
کودکان و نوجوانان در حال رشد گردو را جایگزین تنقلات،‌ چیپس و پفک نمایند.


  
  

لوازم ورزشی که اشتباه به کار رود.
عوامل اصلی آسیب‎های ورزشی عبارت‎اند از:
• لوازم ورزشی که اشتباه به کار رود.
• سقوط
• برخورد شدید دو بازیکن که بر اثر سرعت زیاد (مثلا در هاکی روی یخ) یا خشونت ذاتی ورزش (مانند راگبی) ایجاد می‎شود.
• آسیب دیدگی سطحی یا پارگی بخش‎هایی از بدن که دایم در فشار یا کشیدگی قرار گرفته است.
علایم این آسیب‎ها عبارت اند از:
• لقی یا از جا در آمدن یکی از مفصل‎ها
• تورم
• ضعف
بررسی آسیب شناسی:
علایمی که دایم موجب تشدید یا کاهش توانایی ورزشکار در بازی می‎شود و گاهی هم دردناک نیست و فقط با خستگی غیرمعمول همراه است، باید به جراح ارتوپد مراجعه کرد تا معاینه و معالجه کند. تشخیص به موقع, از تبدیل شدن مشکلات کوچک به آسیب‎های جدی و مشکلات طولانی جلوگیری می‎کند.
اشخاصی که به ضربه مغزی دچار می‎شوند, باید فوری معاینه شوند و تا زمان دریافت نتیجه طبیعی زیر نظر پزشک باشند و تا این زمان هر 5 دقیقه یک بار معاینه شوند. معاینات اصلی در هر 5 دقیقه عبارت اند از: اندازه گیری هشیاری، تمرکز و حافظه کوتاه مدت فرد مصدوم. همچنین, علایم دیگر آن عبارت اند از: گیجی، سردرد، تهوع و مشکل بینایی.
شیوه‎های درمان:
درمان آسیب‎های مختصر بافت نرم به طور معمول شامل محکم بستن محل آسیب دیده با نوار کشی، کمپرس یخ و استراحت دادن عضو آسیب‎دیده است. داروهای ضدالتهاب خوراکی یا تزریقی برای تورم کیسه های مفصلی تجویز می‏شوند.
برای تاندون‏های آسیب دیده, داروهای ضدالتهاب همراه با ورزش مخصوص تجویز می‏شود. اگر تاندونی پاره شده باشد، برای درمان آن باید عمل جراحی انجام داد. جراحی‎های ارتوپدی برای پیچیدگی‏ها یا ضرب‏دیدگی‏های جدی توصیه می‏شوند. درمان این آسیب‎ها نه تنها شامل برطرف کردن درد و التهاب است, بلکه شامل برگرداندن ورزشکار به حالت و توانایی‎های اولیه او نیز می‎شود.
به طور معمول به ورزشکاران آسیب دیده توصیه می‎شود که تا بهبود کامل، فعالیتهای خود را محدود کنند. پزشک آنها شاید تمرین‎های خاصی را برای ورزشکاری که آسیب‎های متعددی دیده است, تجویز کند, اما آسیب‎های جدی، ورزشکار را برای مدتی از انجام دادن ورزش محروم خواهد کرد.


  
  
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >