لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :14
بازدید دیروز :9
کل بازدید :67885
تعداد کل یاداشته ها : 569
03/11/27
3:43 ع

خار پاشنه‌ پا عبارت‌ است‌ از به‌ وجود آمدن‌ یک‌ زایده‌ استخوانی‌ در پاشنه‌ پا که‌ باعث‌ درد و مشکل‌ در راه‌ رفتن‌ می‌شود.
علایم شایع
گاهی‌ علامتی‌ ندارد.
درد در کف‌ پاشنه‌ پا به‌ صورت‌ خود به‌ خودی‌ یا در اثر فشار آوردن‌
علل
وارد آمدن‌ استرس‌ یا آسیب‌ به‌ بافت‌ پاشنه‌ پا، که‌ منجر به‌ التهاب‌ و استخوانی‌ شدن‌ رباط‌های‌ کف‌ پا می‌شود.
عوامل افزایش دهنده خطر
دویدن‌. این‌ حالت‌ کمتر در اثر راه‌ رفتن‌ زیاد به‌ وجود می‌آید.
ایستادن‌ به‌ مدت‌ طولانی‌
چاقی‌
پیشگیری
از انجام‌ فعالیت‌هایی‌ که‌ باعث‌ وارد آمدن‌ فشار مداوم‌ به‌ پا می‌شوند، خودداری‌ کنید.
کفشی‌ بپوشید که‌ در قسمت‌ پاشنه‌ یک‌ بالشتک‌ پلاستیکی‌ یا نمدی‌ داشته‌ باشد.
عواقب مورد انتظار
معمولاً با درمان‌ محافظه‌کارانه‌ قابل‌ معالجه‌ است‌. اگر درمان‌ محافظه‌کارانه‌ موفقیت‌آمیز نبود، خار پاشنه‌ را غالباً می‌توان‌ با جراحی‌ معالجه‌ کرد.
عوارض احتمالی
به‌ وجود آمدن‌ مشکلاتی‌ در قسمت‌ پایین‌ کمر یا زانو به‌ دلیل‌ لنگیدن‌ مداوم‌
درمان
اصول کلی
یک‌ کفی‌ مناسب‌ در کفش‌ خود بگذارید تا فشار روی‌ پاشنه‌ کم‌ شود.
از وسیله‌ مناسب‌ حفظ‌ قوس‌ کف‌ پا یا قالب‌ مناسب‌ کف‌ پایتان‌ استفاده‌ کنید.
ندرتاً جراحی‌ برای‌ در آوردن‌ خار پاشنه‌
در مواردی‌ که‌ درد حاد وجود دارد، روی‌ ناحیه‌ دردناک‌ کمپرس‌ سرد یا کیسه‌ یخ‌ 4-3 بار در روز هر بار به‌ مدت‌ 15-10 دقیقه‌ بگذارید.
داروها
برای‌ برطرف‌ کردن‌ درد خفیف‌، می‌توان‌ از داروهایی‌ مثل‌ استامینوفن‌ یا آسپیرین‌ استفاده‌ کرد.
تزریق‌ استرویید به‌ درون‌ ناحیه‌ ملتهب‌ برای‌ کاهش‌ التهاب‌
فعالیت
هر چقدر که‌ می‌توانید روی‌ پاشنه‌ پا فشار نیاورید، خصوصاً در اوایل‌ درمان‌
رژیم غذایی
رژیم‌ خاصی‌ توصیه‌ نمی‌شود، مگر این‌ که‌ اضافه‌ وزن‌ داشته‌ باشید. در این‌ صورت‌، باید وزن‌ خود را کم‌ کنید تا از فشار وارده‌ به‌ کف‌ پا کم‌ شود.


  
  
از جنس هوا و گرم وتر است وبرای رساندن غذا واکسیژن به سلولها است.و اگر زیاد شود مزه دهان شیرین می شود سر سنگین شده انگار در سر چیزی است – خمیازه – چرت زدن – کم حواس –کش آمدن آب دهان – زبان قرمز می شود مثل آنکه رب انار یا زرشک خورده باشد و بدن دچار خارش و دمل و جوش ریز بیشتر در پیشانی پشت گردن بین کتف شده از لثه خون می آید و مضطرب

علت:.............................................

پرخوری وخوردن بیش از حد خون را زیاد می کند.
  
  
پر خوری - بادنجان – غذای نشاسته ای – آب یخ –شیرینی - غذای ممنوعه

درمان.........................:

ناشتا (خاک شیر - بارهنگ – تخم ریحان – تخم مل – قدونه شیرازی – بالنگو – اسفرزه) یکی از اینها را در آب بریزید حجمش زیاد می شود و بخورید حرکات دودی روده را زیاد کرده و روده براحتی کار می کند – استفاده از ترشی طبیعی فصل ( شاتوت - زرشک – لیمو ترش – آب نارنج – مرکبات ) – سوپ جو – نان جو - سالاد با روغن زیتون و آب لیمو قبل از غذا – جوانه ها – سبزی – میوه
  
  
- سرد(اسیدی)

2- گرم(بازی)

3- معتدل(خنثی)

طبع تغیر ناپذیر بوده و از پدر و مادر ارث(شرایط اقلیمی تغذیه) می رسد و در بدن حالتی به وجود می آورد که گرایش به حالت اسیدی یا بازی بوجود می آورد.

اکثر مردم طبع سرد دارند و طبع اکثر اروپائیان سرد است.

طبع اندامها:مغز سرد و تر است بهمین خاطر گنجایش دارد – استخوان سرد و خشک است – قلب گرم و تر – کبد گرم و تر – کلیه گرم و تر است.
  
  

چه کنیم تا همیشه خوش اندام بمانیم ؟حتما دیده اید که بسیاری از افراد چاق با رژیم های سخت و کوتاه مدت اقدام به کاهش وزن سریع می کنند و پس از مدتی دچار ضعف و ناتوانی ، بیماری های دستگاه گوارش و حتی گاهی بیماری های روانی می شوند و با ادعای اینکه " ضعیف شده ام ، رژیم به من نمی سازد" شروع به پرخوری مجدد کرده و به حالت اولیه یا شاید بدتر بازمی گردند .
? چرا این افراد دچار چنین حالتی می شوند ؟ و چاره آن چیست ؟
انجمن رژیم آمریکا بیان کرده است ، افراد چاق عموماً وزن ایده آلی را در نظر می گیرند که رسیدن به آن عملاً غیر ممکن است ! فرد چاق زود خسته می شود و کنار می کشد ولی هدفی که توسط یک رژیم شناس ارائه می شود دست یافتنی است .
خانمها تمایل زیادی به خوش اندام بودن و رژیم گرفتن دارند . در سال 1992 طبق آماری از ایالات متحده ، 40 درصد خانمها در حال رژیم بودند . نکته مهم اینجاست که هدف از رژیم گرفتن رسیدن به ثبات وزنی و الگوی مناسب زندگی است . شما با رژیم لاغری اقدام به کاهش وزن می کنید و با تغییر الگوی زندگی به حفظ این وزن می پردازید . فردی که رژیم می گیرد باید بداند رویه غذایی که تاکنون داشته است غلط بوده ، اگر آزادانه از انواع شیرینی می خورده ، بدون اندازه گیری روغن مصرف می کرده و از هرچه در دسترس داشته می خورده است یعنی در واقع حدی برای غذا خوردن نداشته ، اینها همه غلط است . میزان انرژی مورد نیاز و مواد غذایی که باید به فرد برسد با یک رژیم سالم تعیین می شود که باید الگوی همیشگی فرد برای غذا خوردن باشد نه فقط برای کاهش وزن !
با کاهش وزن ، فرد هم توده چربی بدن خود را از دست می دهد هم توده عضلانی ؛ رژیمهای کوتاه مدت موجب هدر رفتن سریع توده عضلانی خصوصاً عضلات دستگاه گوارش می شود و فرد دچار سوء هاضمه می گردد ، برای جلوگیری از کاهش توده عضلانی در حد امکان ، توصیه می شود سالانه تنها اقدام به کاهش 10 درصد از وزن خود بکنید یعنی اگر یک فرد 70 کیلو گرمی هستید بهترین و سالم ترین میزان کاهش وزن برای شما 7 کیلوگرم در سال می باشد .
? توصیه های حفظ وزن
1) برای حفظ وزن کاهش یافته باید شیوه زندگی خود را تغییر دهید و آنرا بر اساس یک رژیم غذایی مناسب پایه ریزی کنید .
2) یک برنامه ورزشی منظم را که مناسب وضعیت جسمیتان است ، دنبال کنید .
3) از استرس های خود بکاهید .
4) از راهنمایی های غذایی (که پیشتر در بخش هرم ذکر شد) تا حد امکان پیروی کنید .
5) از مصرف غذاهایی که با آرد سفید و شکر افزوده تهیه شده مثل انواع شیرینی و غذاهای پرچربی پرهیز کنید .


  
  
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >