لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :2
بازدید دیروز :44
کل بازدید :67981
تعداد کل یاداشته ها : 569
03/12/5
5:42 ص
دانشمندان آمریکایی در تحقیقات خود نشان دادند که میوه انار محتوی موادی است که خطر بروز سرطان سینه با پایه هورمونی را کاهش می دهند.

انار یکی از میوه هایی است که خاستگاه اولیه آن ایران است و در کشورمان به وفور یافت می شود.

اکنون محققان برنامه تحقیقات سرطان سینه و مرکز بیولوژی سلولهای سرطانی در کالیفرنیا کشف کردند که این میوه کاملا ایرانی سرشار از یک سری ترکیباتی به نام "الاگیتانین" است. آلاگیتانینها اثر ضد تکثیر سلولهای سرطانی دارند.

این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "این مواد از تولید آنزیمهایی که هورمونهای استروژن را می سازند جلوگیری می کند. هورمونهای استروژن مسئول تکثیر سلولهای نئوپلاستیک و تشکیل تومورها هستند. این آنزیمها که آرماتیز نام دارند هورمونهای آندروژن را به استروژن تبدیل می کنند."

براساس گزارش رویترز، این محققان پس از بررسی 10 ترکیب مشتق از الاگیتانینهای انار و اثرات آنها بر روی سلولها به این نتایج دست یافتند.

این دانشمندان امیدوارند در آینده با کمک انار به داروهای جدید ضد سرطانی در مبارزه با سرطان سینه با ریشه هورمونی دست یابند.

آب انار شادی بخش و مقوی قلب و معده است

انار خون ساز است و رنگ صورت را شاداب می‌کند. شادی بخش، مفرح و مقوی قلب و معده است.

انار شیرین ادرار آور و ملین مزاج است و برای بیماری‌های مجاری ادرار مفید است، ترشح صفرا را زیاد می‌کند و اسهال را برطرف می‌کند.

انار خون ساز است و خون را تصفیه می‌کند و برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است، رنگ صورت را شاداب می‌کند و شادی بخش و مفرح است.

صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌کند، برای افزایش وزن مصرف انار مفید است و آب انار مقوی قلب و معده است.

آب انار از گسترش سرطان پروستات جلوگیری می کند

محققان ترکیبی را در آب انار کشف کرده اند که می تواند مانع از گسترش سرطان شود.

محققان دانشگاه کالیفرنیا در آزمایشگاه تاثیر آب انار را بر سلولهای سرطانی پروستات که در مقابل تستوسترون مقاومند، مورد بررسی قرار دادند.

به گفته آنها، هرچه سلول سرطانی در برابر تستوسترون مقاوم تر باشد، بیشتر مستعد متاستاز یا گسترش سرطان در بدن است.

محققان دریافتند سلول های سرطانی که با آب انار درمان شدند، از بین نرفتند، چسبندگی سلولی آنها بیشتر شد (یعنی سلول های کمتری تجزیه شدند) و مهاجرت سلول ها به سایر نقاط بدن نیز کاهش یافت.

در مرحله بعدی، محققان دسته عناصر فعالی را در آب انار شناسایی کردند که بر روی چسبندگی و مهاجرت سلولی در سلول های سرطانی متاستاز داده پروستات تاثیر می گذارد.

این مواد شامل فنیل پروپانوئید ها، اسیدهای هیدروبنزوئیک، فلاون ها و اسیدهای چرب جفت شده است.

محققان با شناسایی این عناصر اکنون می توانند با تغییر در ترکیبات ضد سرطان موجود در آب انار، عملکرد آنها را در پیشگیری از متاستاز سرطان پروستات بهبود بخشیده و آنها را به درمانهای دارویی موثرتر تبدیل کنند.

محققان دریافتند ژن ها و پروتیین‌هایی که در حرکت سلول های سرطانی پروستات دخالت دارند، دقیقا همان هایی هستند که در حرکت دیگر انواع سلول های سرطانی نیز نقش دارند. از این رو ترکیبات اصلاح شده آب انار می تواند تاثیر موثرتری بر درمان سرطان داشته باشد.

این محققان می گویند پروتئین مهمی که در مغز استخوان تولید می شود سلول های سرطانی را به حرکت به سوی استخوان وامی دارد که در آنجا می توانند تومورهای جدیدی ایجاد کنند.

این دانشمندان نشان دادند آب انار عملکرد این پروتیین را متوقف می کند و از این رو می تواند از متاستاز سلول های سرطانی پروستات به استخوانها پیشگیری کند.